Det var ett tag sen

DATUM 2015-07-30 ♡ KLOCKSLAG 15:14:53
Ja det var ett litet tag sen sist. Men händer inte så mycket i mitt liv serru. Fast får la uppdatera lite ändå.
  • Jag har börjat gymma igen! Jag och Moa hade ett uppehåll över sommaren men nu är vi på banan igen!!
  • Har slutat äta godis och skräpmat. Ugh. Godiset kommer bli svårt för älskar choklad något enormt men har ju i alla fall vindruvor att trösta mig med<33
  • Har fått mitt körkortstillstånd till moppe! Gjorde ju ett syntest, först utan mina glasögon och då gick det ju enormt dåligt haha, men sedan med dem och då gick det ju helt okejjj. Men eftersom jag i princip aldrig använder mina glasögon så kommer jag nog skaffa linser (äntligen!!!).
Jaha, det var typ det. Annars har jag mest nördat lite netflix, hängt med kompisar och gymmat. Finns ju inget man kan göra i detta rötvädret. Svensk sommar at it's finest!
 
                            

ghotia cup

DATUM 2015-07-15 ♡ KLOCKSLAG 22:12:38

anledningen till min dåliga bloggning är att jag varit på ghotia cup nu dom senaste dagarna! Lillebrorsan spelar, så vi har främst kollat på honom men såklart även på en massa andra lag. Tycker det är kul, men det blir så grymt segt mellan matcherna ibland om dom spelar två stycken samma dag. Liksom tre timmar i mellan dem och så fanns det inga andra roliga lag att titta på. Så det var trögt. Men nu så har dom gått vidare till A-slutspel då dom kom tvåa i sin grupp, så nu slipper vi det. Dom hade den första A-slutspel matchen idag och vann den!! Så nu ska dom spela imorgon igen. 

Älskar verkligen stämningen på ghotia cup! Alla lag som går runt och sjunger ramsor och dansar till musik och bara är allmänt härliga. 

från pinterest

DATUM 2015-07-09 ♡ KLOCKSLAG 23:27:02
alltså åh, älskar verkligen pinterest!! Man hittar den bästa insperationen och dom finaste bilderna där, seriöst (sorry tumblr i love u 2)! 
men tjaa -----------------------------------------Stina var namnet och fjorton år är jag. Gillar att titta på serier å mysa, men annars hänger jag gärna med mina fina kompisar också. Gillar sommarkvällar, choklad och min kamera väldigt mycket också<33