moppekurs

Hallåååe!
Ja, jag ska ju ha moppe då va så var på den första kursen idag! 1/3. Sedan är den andre imorgon och den tredje på lördag. Man sitter där i tre timmar och bara lyssnar på regler och vägskyltar och känner ba ????
Vad är väjningsplikt??? högerregeln??? huvudled??? (det var dock väldigt go fika där med gifflar, goa frallor, fanta och grejer riktigt imponerad)
Nu är det ju första kursen, men ändå. Undrar hur detta ska gå. Vill verkligen klara provet på första försöket sen då jag fyller år såpass sent (oktober)!! Så ska verkligen försöka lägga ner mycket tid på plugget. Men det är inte bråttom än.
 
Innan idag satt jag mest bara och läste och lyssnade på musik. Mycket mysigt, rekomenderas starkt. Håller på och läser en bok av John Green och David Leuthan. Will Grayson, Will Grayson heter den och har la hunnit till lite mer än halva och den är såå bra! Extra kärlek till den.


Kommentarer
Postat av: Julia

Vilken fin blogg du har!

2015-08-06 @ 21:33:44
URL: http://nouw.com/juliajoliPostat av: Ida - foto & häst

så fin blogg du har! :D lycka till med moppen! :)

2015-08-07 @ 13:06:23
URL: http://idanilssonphoto.se/
Kommentera här


Ditt fina namn:
Minns mig?

Din e-post: (publiceras ej)

Din blogg:

Din kommentar:

men tjaa -----------------------------------------Stina var namnet och fjorton år är jag. Gillar att titta på serier å mysa, men annars hänger jag gärna med mina fina kompisar också. Gillar sommarkvällar, choklad och min kamera väldigt mycket också<33